top of page

Kom koeien kijken

365 dagen per jaar kun je bij ons koeien komen kijken. Op eigen gelegenheid kun je de stal bezoeken.

Middels een mooi uitkijkpunt in de stal heb je mooi zicht op alle koeien én je kunt de melkrobot van heel dichtbij aan het werk zien.

Rondleidingen

Wil je méér dan alleen het bezoek aan onze stallen, boek dan een uitgebreide rondleiding. We beginnen het bezoek in onze bovenbouw met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Terwijl je van de warme drank geniet, neemt boer Mark of Fons je mee in de wereld van ons bedrijf. Hij vertelt over het ontstaan, onze visie, de toekomst en daagt je uit om mee te discussiëren over diverse maatschappelijke onderwerpen die spelen in de melkveehouderij. Hebben jullie een duidelijk beeld gevormd, dan mag je alles met eigen ogen zien tijdens het bezoek aan de stallen.

bezoek onze.JPG

Landelijk vergaderen

Ben je op zoek naar een locatie waar je kunt vergaderen, trainen, brainstormen, confereren of gewoon om gezellig bijeen te komen. Dicht bij de stad, de snelweg maar toch helemaal omgeven door de natuur. Dan zit je bij ons op de goede plek.

Onze bovenbouw is een ruimte voorzien van alle gemakken, met veel licht en uitzicht op ons land. Een plek waar je tussendoor ook even een frisse neus kunt halen in het bos of even kunt ontspannen door de rust te ervaren van onze dieren. Ben je nieuwsgierig naar de stal, dan kan boer Mark jullie in de pauze meenemen voor een korte rondleiding. Wil je graag blijven lunchen, of zelfs dineren dan verzorgen wij voor jou de catering.

Kortom, landelijk samenzijn.. precies zoals jij dat wilt.

Landelijk vergaderen is ook mogelijk bij

Hoeve Rosa in Sevenum, voor meer info:

www.hoeverosa.nl

brosadroneshot1.png
vergaderen1.JPG
vergaderen.JPG
bottom of page